Förlust efter förlängning

torsdag 12 april 2012

Man kan inte klaga på varken stämningen eller spänningen i hallen idag. De nästan 2000 personerna i publiken bjöds på en nagelbitande avslutning på matchen och som grädde på moset blev det till och med förlängning. En förlängning som bortalaget Telge drog det längsta strået i och vann med en ynka poäng.
 

Vi började matchen lite knackigt och hade framförallt förtvivlat svårt att lägga bollen i korgen. Telges Amanda Zahui kom till Luleå på bästa spelhumör och gick i spetsen för bortalaget, som ledde med sju poäng efter första perioden, 10-17. Amanda hade redan då åtta poäng och sex returer.
 

I period två fick vi stopp på Amandas framfart, men vi tappade ändå två poäng och fick gå till halvtidsvila i niopoängsunderläge, 21-30. Returtagningen som var väldigt avgörande senast hade vi hittills mycket bättre kontroll över och anledningen att vi inte lyckats krypa närmare Telge i poängprotokollet berodde en del på att vi gett bort ett par tre enkla bollar, men mest på att vi sköt som krattor. 16% på tvåpoängarna är en siffra som inte gör någon glad.

Läs mer ...

Nyheter & media»Nyheter»Förlust efter förlängning

Basketligan Dam

Kvartsfinalserie grupp 1

Telge Basket 12
Mark Basket 8
Northland Basket 4
Solna Vikings 0
Till resultatsidan