Bli medlem

Även om du inte är lång, vältränad, har ett bra skott och är kvinna, har du nu chansen att spela med oss och bli en del av Team Northland Basket. 

Privatperson - bli medlem i Northland Basket 

Nu kan du, vart du än befinner dig vara en del av Team Northland Basket.
Häng med oss på nätet, heja fram oss på både hemma- och bortaplan och ta del av unika erbjudanden och utlottningar, bara för er.

Erbjudanden just nu:

  • 4 onumrerade biljetter till Northland Baskets grundseriematcher
  •  

Pris för medlemskap i Northland Basket per år:

Enskild medlem - 200 SEK
Familj - 400 SEK

Bli medlem - betala på bankgiro: 709-3529 och uppge namn, personnummer, mobilnummer och adress. För familj anges samtliga familjemedlemmars namn och personnummer. Kontakta Northland Baskets kansli på telefon: 0920-226665 eller via e-post:  

 

Ambassadör

Är du den som känner lite exta för Northland Basket och gärna sprider information om våra matcher och arrangemang? Då ska du bli Northland Basket-ambassadör. Du får samma erbjudanden som ovan, samt att du får möjlighet att träffa laget vid ... tillfällen.

För att bli ambassadör; kontakta Northland Baskets kansli på telefon:  0920-226665     eller 

Baskettalang

Vi söker baskettalanger från hela Norrbotten som vill ta chansen att satsa för att bli elitspelare. Så se möjligheten och delta i vårt Summer Camp där du under två intensiva veckor tränar hårt med basket, fys och får kunskap om kosthållning. Campen är för tjejer födda -95 och äldre från hela Norrbotten.

Samarbetspartner

Med ett publiksnitt på ca 900 personer per match de senaste två åren är Northland Basket en av Sveriges absolut populäraste damelitlag. Nu har ditt företag möjligheten att synas tillsammans med oss på ett flertal sätt.

Att synas gör alla till vinnare

Genom att kreativt utnyttja dina exponeringsmöjligheter och våra faciliteter kan du maximera dina möjligheter vid varje matchtillfälle. Till ditt förfogande står även VIP-rum och entré. Men du får även tillgång till exponering utanför själva arenan. Dessutom får du tillgång till vårt unika nätverk av partners.

Att synas på olika nivåer

I ett partnerskap finns det två vinnare. Som partner till Sveriges mest populära dambasketklubb får du en ny arena för kontakter. Du skapar mervärde för dina kunder, du får tillgång till ett stort nätverk av andra partners och du kan fördjupa dina relationer med kollegor och kunder. Du kan välja från en stor meny av produkter; från att köpa matchboll till att ha din logotyp på skylt och matchdräkt. En hemmamatch ger den rätta atmosfären och omgivningen för perfekta representationstillfällen. Pontushallen är en arena för professionella möten både på och utanför plan.

Kontakta klubbdirektör Anna Jonsson för en personlig presentation och ett skräddarsytt förslag som passar just ert företag.

Anna Jonsson
Tfn:               070-524 54 20       
E-post: anna.jonsson 'at'northlandbasket.com

 

 

 

Basketligan Dam

Grundserien

Udominate Basket 10
Norrköping Dolphins 8
Sallén 6
Telge Basket 6
Northland Basket 4
Eos 4
Mark Basket 4
Solna Vikings 2
Visby Ladies 2
Eskilstuna Basket 0
Till resultatsidan