Solnahallen, tisdag 26 mars kl. 19:00

65
Solna Vikings
72
Northland Basket
Matchsponsor: -
Matchboll: -
Försnack

Efter Northlands förlust på hemmaplan i match tre är det nu vinna eller försvinna som gäller nere i Solnahallen på tisdag. Vi har definitivt inte gett upp utan kommer åka till Solna med full tro på att vi kan vinna där. Vi har ju faktiskt gjort det två gånger den här säsongen.


Vi och Solna har mötts hela sju gånger hittills, vi har vunnit fyra matcher och de tre. De flesta tillställningarna har varit jämna och ska man sia blir det nog så på tisdag också. Detaljer är alltid viktiga i en slutspelsmatch och nu är det avgörande att vi har koll på vad vi vill göra, både framåt och bakåt.


I lördags var det Solna som styrde matchen och vi hade svårt att stoppa deras offensiv som toppades med ett 55-procentigt trepoängsskytte. Vår defensiv behöver bli lite bättre och det krävs att vi tror på oss själva och litar på varandra i varje läge för att det här ska gå vägen.


Solna kommer stärkta efter seger i lördags och med chans att avgöra på hemmaplan. Vi kan inte spara på något nu, det är all in som gäller. Blir det vinst får vi ytterligare en gång hälsa Solna välkomna till Arcushallen, blir det förlust är säsongen slut… Go Northland!
 

Matcher»2012/2013»Semifinal 4

Basketligan Dam

Grundserien

Udominate Basket 10
Norrköping Dolphins 8
Sallén 6
Telge Basket 6
Northland Basket 4
Eos 4
Mark Basket 4
Solna Vikings 2
Visby Ladies 2
Eskilstuna Basket 0
Till resultatsidan