What Are the Best Online Casinos for Roulette?

Northland Basket har mejslat ut en ambitiös plan. Vi tänker påverka svensk lagidrott för damer. Ansatsen för sporten måste i grunden förändras och ribban väsentligt höjas. Både för klubben och svensk dambasket.

Vi vill ge tjejerna en möjlighet att pröva lyckan som individ och dessutom tjäna pengar på något som de brinner för och älskar. Vi startade resan på allvar under förra säsongen med visionen att bli

Sveriges ledande damelitklubb - i Europa”.

Northland Basket bildades 1979, med namnet Luleå BasketBollKlubb, vilket även är föreningsnamnet med org. nr. , är idag en av Sveriges absolut starkaste damelitföreningar. 10 år i högsta ligan och med fem SM-silver i bagaget och ett SM-guld fortsätter vi vår satsning mot nya mål.

Kort om Northland Resources

Northland är ett gruv- och prospekteringsbolag med flera järnmalmsprojekt i norra Sverige och Finland. Bolagets verksamhet i Kaunisvaara kommer att bestå av brytning av magnetitmalm i två järngruvor i Sverige. Den färdiga produkten består av högvärdigt järnkoncentrat med hög järnhalt. Bygget av Kaunisvaaraprojektet pågår och produktionsstarten är beräknad till fjärde kvartalet 2012. Northland har avtal med industriella aktörer gällande försäljningen av hela produktionen från Kaunisvaara de första 7-8 åren. Utöver detta arbetar Northland med att upprätta en detaljerad produktionsstudie (”DFS”) för Hannukainen, ett projekt i Kolari i norra Finland med järn-koppar-guld-malm. Studien beräknas vara klar i slutet av fjärde kvartalet 2011.


“En av de viktigaste framgångsfaktorerna för Northland, ja förmodligen även för branschen som helhet samt länet, blir att bli än duktigare på att attrahera kvinnor till vårt företag. Vi känner att vår satsning med länets basketlag Northland Basket ligger helt i linje med den tanken” säger Niclas Dahlström, Informationschef på Northland Resources.

Föreningen»Det här är Northland Basket

Basketligan Dam

Grundserien

Udominate Basket 34
Northland Basket 34
Sallén 26
Mark Basket 20
Norrköping Dolphins 20
Alvik Basket 20
Telge Basket 16
Visby Ladies 16
Eos 14
Akropol BBK 8
Solna Vikings 4
08 Stockholm HR 4
Till resultatsidan